2105590860 6986239894 Μαύρη ώρα - Λεωφόρος Νάτο papaloukas2018@gmail.com
hero image
 
 
Papaloukas Exhaust
Εξατμίσεις Ι.Χ - Φορτηγών - Πούλμαν
Καθαρισμός Φίλτρων DPF Ασπρόπυργος
 

 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 

Η τακτική συντήρηση, η άμεση αντικατάσταση ενός κατεστραμμένου καταλύτη ή εξάτμισης, αντιστοιχεί στην αύξηση της ασφάλεια οδήγησης όπου είναι όλα τα οφέλη της τακτικής επιθεώρησης και συντήρησης.

Η PAPALOYKAS EXHAUSTS είναι μια εταιρεία που εμπορεύεται εξατμίσεις και καταλύτες σε τιμές χονδρικής και λιανικής για φορτηγά, για πούλμαν και για Ι.Χ, καθώς και αναλαμβάνει τον καθαρισμό DPF φίλτρων. Το συνεργείο μας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, στη Λεωφορο Νατο στην Μαύρη Ωρα.

 
 
 
 
 
Ελέγξτε τον καταλύτη σας.

Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι ο καταλύτης στο αυτοκίνητό σας δεν λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό με τη βοήθεια επαγγελματιών. Πριν από την απόρριψή τους στο περιβάλλον, τα επικίνδυνα αέρια μετατρέπονται σε λιγότερο επιβλαβή από τον καταλυτικό μετατροπέα, ο οποίος αποτελεί βασικό στοιχείο του συστήματος εξάτμισης του αυτοκινήτου.

Δεν είναι ασυνήθιστο ο καταλυτικός μετατροπέας να δυσλειτουργεί κάποια στιγμή επειδή βρίσκεται ανάμεσα στον κινητήρα και το σύστημα εξάτμισης. Δεδομένου ότι θα μπορούσε να υποστεί εξωτερική ζημιά από συντρίμμια ή εσωτερικές ζημιές από, για παράδειγμα, έναν υπερθερμασμένο κινητήρα.

 
 
 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας.
για να κλείσουμε ένα ραντεβού, για τον ελεγχο του καταλύτη
ή για τον καθαρισμό του φίλτρου του φορτηγού, του πούλμαν ή του Ι.Χ σας.
 Μαύρη ώρα - Λεωφόρος Νάτο | Ασπρόπυργος
Τηλ: 2105590860 - 6986239894
 papaloukas2018@gmail.com